Jag vill

Jag vill rädda världen. Jag vill inte producera något och jag vill inte sälja något. Jag vill få västvärlden att konsumera mindre och prioritera om. Jag vill få människor att förstå att leva miljövänligt inte behöver innebära en sänkning av livskvalitén. Jag vill få människor att sluta se ett stort rött kryss så fort man säger vegetariskt, och hjälpa folk att inse att så lite som ett eller två vegetariska mål i veckan skulle göra en stor skillnad för både miljön och hälsan. Jag vill att människan ska sluta vara så egoistisk, stressad och ohälsosam i sina val. JAG VILL FÖRÄNDRA MATINDUSTRIN. Jag vill kunna pensionera mig och känna stolthet över vad jag har åstadkommit. Jag vill dö och känna att mitt liv har haft mening. Vad fan ska jag utbilda mig till??!

Kommentarer
Enligt sofia

inget speciellt, eller i alla fall inget som har ett namn, jag blir ju nåt utan namn och mitt mål är ju också att göra skillnad eller hur? läs ditt eget program om du ska läsa på högskola, välj kurser själv och bli din egen unika specialist :D annars kan du ju bara jobba och se var du hamnar om du inte känner för att plugga :D men läs mycket och brett det är det enda jag kan rekomendera (och läs lite ekomomi även om det trist det är bra att ha eftersom världen bygger på pengar trots allt)

2010-10-15 @ 23:37:14
URL: http://stellaire.blogg.se/
Enligt sofia

aaa älskar att det står enligt sofia, vad coolt :D

2010-10-15 @ 23:37:48
URL: http://stellaire.blogg.se/
Enligt Karin

Jävligt bra fråga alltså.. men jag tror Sofia har en poäng!

2010-10-16 @ 20:47:42
URL: http://thechocolatecookie
Enligt Karin

Oj, blogg.se kom inte med i min förra kommentar :S Va fult det såg ut..

2010-10-16 @ 20:48:35
URL: http://thechocolatecookie.blogg,se
Enligt fatma

Förstår precis hur du känner! För jag känner precis likadant!! Vem visste att det skulle vara så jäkla svårt att hitta sin plats på denna jord!

2010-11-04 @ 12:17:15
URL: http://fatmaz.blogg,se

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0