Signing out

Detta är mitt 100'de inlägg. Vissa kanske skulle fira det men jag har kommit fram till att jag ska ta ett uppehåll med bloggandet. Tänkte testa med 3 veckor.. kanske blir det kortare, kanske blir det längre. En av anledningarna är att jag vill se om jag saknar det, men den störta är att jag inte orkar vara en "offentlig" person just nu. Jag vet inte, men när allt i ens liv utom jobbet går i ca 2km/h känner man helt enkelt att man varken orkar, vill eller har någon anledning att skriva om det. Jobbet kan jag dessutom inte skriva om här med tanke på tystnadsplikten, plus att jag inte tror att ni är intresserade av hur många katetrar jag byter på en dag.

Så mitt 100'de inlägg blir det sista på ett tag. Det var inte planerat men när jag såg att jag hade skrivit 99 så kände jag att nu räcker det, iaf för nu. Den som verkligen vill veta hur det är med mig får väl göra som på gamla dar och slå en signal.

Det enda jag har att dela med mig av idag, förutom det här, är att årets fallens dagar-gig med symfonin blir tillsammans med Oskar Linnros och att jag eventuellt ska vara konsertmästare (det vill säga den som sitter längst fram i 1'a fiol och är lite boss). Det är ett ärofyllt uppdrag tycker jag, även om det inte direkt handlar om en elitorkester. Men det är inte ens säkert att jag kan vara med och är det nåt jag har lärt mig så är det att inte hoppas för mycket på något så ja, det borde inte ni heller göra.

Jag har aldrig kollat på läsar-statistiken, har alltid tänkt att jag är lyckligare ovetande. Men för alla er som har följt min blogg vill jag bara säga tack och kul att ni läser.

Sist men inte minst vill jag lägga upp en sista dagens låt, som för tillfället är min favoritlåt.

Vi ses.


Hejhej

När man varken har haft tid eller tillgång till Internet på ett tag märker man verkligen hur beroende man är. Man vill ju ogärna erkänna det men kollar jag inte mina mail på för länge får jag för mig att nån viktig människa har mailat och så blir jag värsta nervös x) Hallelujah för mobila bredband! I måndags förra veckan hade jag min första intro-dag på jobbet. En del är annorlunda men det mesta är samma/mycket likt hur det var förra året, och det är verkligen skönt att redan känna vårdtagarna! Dessutom kände jag mig så välkommen tillbaka, så det är verkligen nice. Igår hade jag min första "riktiga" dag och jag känner mig ganska ringrostig, men det blir väl bättre snart antar jag. Torsdag - söndag var mamma, Johan och jag på Bornholm. Pappa skulle också följt med men han blev sjuk och fick stanna hemma. Det var ju såklart tråkigt, men vi lyckades ha kul ändå. Kan slänga upp nån bild när jag har fört över dem från kameran. Annars är väl Fjällis lika nice som vanligt. Om vädret bättrar på sig kanske jag till och med testar att bada... Ha'de!

Min stora lillebror

...är jag så stolt över! Inte nog med att han är en formidabel ung man; han har dessutom tagit ut denna låt på piano. Stoltare syster får man leta efter ^^,


Slutshoppat från och med ...nu

Har ju inte skrivit nåt på ett tag. Det beror helt enkelt på att jag inte har haft lust. Ni får själva avgöra om det är en bra anledning eller inte.

För att citera Sofia: Ullared är farligt! Handlade återigen för mycket mer än vad jag hade planerat. Och återigen sitter jag här och försöker intala mig själv att det bara var smarta grejer jag köpte... Efter att jag hade betalat införde jag ett personligt köpförbud, vilket jag bröt så sent som idag då jag köpte mig ett par solglasögon. Så nu har jag återinfört detta förbud, för nu lär jag faktiskt klara mig ett bra tag framöver. Men eftersom det är tråkigt att fokusera på pengar man gjort sig av med så ska jag istället tänka på resan i sig vilket var en mycket trevlig sådan. Så tack till Karin och Sofia för det :)

På söndag åker jag till Fjällbacka.


Bild från Google.

RSS 2.0