Peptalk

Imorgon åker jag till Bollnäs för att hälsa på Malin och på fredag åker vi tillsammans ner till Stockholm för att möta upp med resten av BKS-gänget och sen är det Finland som gäller! :D Känner att jag reser runt en massa nu för tiden, det senaste har jag köpt så många blijetter på sj's hemsida att jag nästan tappat räkningen. Sj's hemsida suger ju då, för övrigt. Man måste typ göra om beställningen tre gånger innan det funkar. Dåligt dåligt.

Så vad har Annie gjort idag då? JO unnat sig själv sovmorgon till kl 10, packat, tagit paus, packat, tagit paus, packat tagit paus och övat. Har nu nått ett stadie där jag nästintill avskyr min metronom och packningen är inte färdig heller för den delen. Det sista tar vi imorrn för nu orkar jag inte mer. Dagens outfit: Grågröna mysbyxor i fejksammet, svart oversize t-shirt med keltiskt tryck och extrem oversize rosa, stickad myströja. Mycket het kombination indeed.

I en av mina pauser tittade jag på en gammal repris av Sjunde Himmelen. Kanske inte världens bästa program men man får väl ändå erkänna att de äldsta avsnitten kan vara rätt underhållande ibland xD Hur som helst, dagens budskap var att man inte skulle låta rädslorna få en att fly för då går man miste om så mycket roligt. Jag är redan såpass nervös för min lilla resa till Costa Rica att jag drömmer om det varje natt (igår drömde jag t.ex att Jessica följde med, något som till skillnad från mina andra drömmar var väldigt trevligt och betryggande x) och jag kommer typ ligga med panikångest den sista veckan. Detta är uppenbarligen ganska oroväckande, inte bara ur psykisk hälsa-perspektiv utan också eftersom jag pga detta kommer glömma vara exalterad över det alldeles fantastiska äventyr jag kommer få vara med om. Så jag bestämde mig för att ta till mig detta budskap om att möta sina rädslor så man inte går miste om något kul och då kändes det faktiskt mycket bättre :P För allvarligt, det är ju sant! Jag menar, vad skulle jag annars göra? Fortsätta gå runt hemma och stirra på väggarna och deppa ihop mer och mer för att mitt liv suger? Nej tack. Får väl upprepa detta för mig själv när jag är som räddast, det och "jag kan flyga, jag är inte rädd!" xD

See ya!

Awesome new design in progress

Den alldeles fantastiska one and only Jessica Majlöv håller på att designa bloggen! :D awesome!


Lite info

Hej på er igen! :D
Nu för tiden har jag bara två saker i huvudet: Costa Rica och Verdis Requiem (som vi ska spela i Finland med BKS och en massa ascoola finnar om ca 1 vecka :D (kolla förresten gärna upp Verdi Requiem på Spotify, speciellt satsen som heter Dies Irae som är den grymmaste, svåraste, fetaste och bästa!! x)) Detta är typ det enda min stackars överansträngda hjärna klarar av för tillfället x)
Min poäng med detta statement var att informera om att under den kommande 1½ veckan kommer det inte hända särskilt mycket på denna blogg. Men sen kommer det hända grejer banne mig! Kan man ju hoppas i alla fall. Kanske inte borde lova för mycket... ^^,
Vi får helt enkelt hoppas på det bästa. Tills dess, ha're gött! :)

Första inlägget yaaay!!!

Hej hopp cyberrymden!
Detta är Annie som tar sitt första stapplande steg ut i bloggandets värld! Jag fattar knappt nåt av sånt här så vänligen ha lite överseende med mina snedsteg gällande snygg design etc. dessa första veckor. Förhoppningsvis kommer jag tillslut ha skapat en blogg som inte bara är snygg men också har en personlig, unik touch och som dessutom är intressant för människor som inte är min mamma att läsa, men men, vi får se hur det blir med den saken xD Önska mig lycka till!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0